Boka online

Är ni ett större gäng och vill ha banan för er själva? Då är det ett bra alternativ för er att göra en bokning. När man gör en bokning bokar man upp banan under en viss tid så att man får den för sig själv. Standarden är att man kör ett race, med t.ex. träning, kval och final där man pausar mellan varje körning och får lite vila, men man kan också köra flera omgångar med bara tidskval, vilket är att föredra om man har lite yngre förare med i gruppen. Vi kör normalt inte finalheat med barn under 15 år.

Eftersom att vi endast kör max 10 bilar på banan åt gången, så är priserna också uppdelade per grupp om tio. Nedan ser ni priserna för de olika bokningsalternativ, alla priser är ink. moms.

Körning

Vi kör max 10 bilar på banan. Vid bokning har ni alltid hela banan för er själva, därav är priserna indelade per 10-grupp där man betalar för den bokade tiden på banan. Mindre sällskap välj Drop in, läs mer.

Betalning

Ni kan välja att betala er bokning med kort direkt, betala på plats vid eventet, via faktura 30 dagar efter eventet, eller på avbetalning.

Boka idag

Boka in ert event idag! Ni kan sedan justera antal, tid, upplägg och t.o.m. avboka helt kostnadsfritt fram till 7 dagar innan körning. Se bokningsvillkor här!

Kontakta oss

Hittar ni inte någon ledig tid som passar? Eller vill ni ha hjälp att boka in ert event?
Ring oss gärna på 010-303 99 90

Krydda bokningen med Speedkart!

20 % extra effekt för bara 10 % extra kostnad.

I standardläget är gokartarnas effekt motsvarande en 270cc bensinmotor, men vi kör självklart eldrivet inomhus. Som tillval finns Speedkart. Då får du 20 % extra effekt, snabbare gasrespons och högre toppfart!

Dubbelt upp!

För bara 10 % extra kostnad, får du 20 % extra effekt. Dessutom ingår Speedkart-tillägget vid köp av kreditpaket!

* För att få tillgång till Speedkart krävs att du har klarat våra kvaltider.

Drop in Gokartcentralen