Gokartcentralen - nu även i Kungälv!  

Tänk er att behöva slippa välja mellan att köra gokart utomhus eller inomhus. På Gokartcentralens nya bana kan ni göra både och, samtidigt! I Kungälv byggs allt upp från grunden, allt är anpassat för en toppmodern gokartbana.

Välkommen till Gokartcentralens nya anläggning i Kungälv. I ett nära samarbete med arkitekterna har vi ritat upp byggnaden själva och kunnat utforma allt precis så som vi vill ha det. Likt anläggningen i Göteborg är det gokarten som står i centrum men vi erbjuder även en hel del annat.

Den stora skillnaden är att vi kommer ha både en inne- och en utebana. Innebanan blir generös i bredd och cirka 350 meter lång. När det sedan blir sommar och bra väder blir banan ca. 600m lång. Då förlängs den med utedelen och man kör en lång bana som går både inomhus och utomhus.


Sveriges modernaste gokartanläggning

Vi jobbar mycket med att göra anläggningen så miljövänlig som möjligt. Förutom valet av el-gokartar kommer banan i Kungälv drivas till stor del av solceller monterade på större delen av taket. 

En ny anläggning innebär också ny teknik. Kartarna kommer precis som i Göteborg vara eldrivna och tillverkade i Sverige, med den senaste tekniken. Självklart kommer det erbjudas speedkart även här, vilket innebär tjugo procent mer effekt!

Tidtagningssystemet blir det mest high-tech som finns att få tag på och även barriärerna blir det senaste på marknaden, allt för att uppnå den bästa upplevelsen med högsta säkerhet!

 

Mer än bara gokart

Utöver gokart finns det i Kungälv även andra aktiviteter. Shuffleboard, biljard och andra spel. För den som är hungrig finns restaurang med ett rejält kök. I den stora serveringsytan får det plats massor med folk! För företaget finns också konferensrum att boka, för både mindre och större sällskap.

Ni hittar den nya banan i Arntorps industriområde i Kungälv. Kommer ni via E6:an tar ni av vid Rollsbomotet. Adressen är Arntorpsgatan 22.

Varmt välkomna till GOKARTCENTRALEN 2.0!

Hjälp oss sprida, dela till dina vänner 😀 

Speedkart


Banan idag

Öppettider