Friskvård!
Må bättre av att träna, kör gokart!

Köp gokart träningskörpass som friskvård hos oss på Gokartcentralen eller via epassi och benify om din arbetsgivare är ansluten.

Du kan välja att köpa lite olika paket som passar dig. Det populäraste valet är ett 10-kort för 1 550kr. Alla paket gäller på alla våra anläggningar under 1 år och är personliga.
Friskvårdsköp samt dessa personliga körpass kan inte delas med andra med undantag för våra dubbelkartar, då dessa är handikappsanpassade.

Personliga paket

*Speedkart är en uppgradering med 20% mer effekt, acceleration och topphastighet som man måste kvala in sig för att få tillgång till. När ni har blivit uppgraderats till Speedkart-medlem kan ni köra speedkart på alla våra anläggningar.

Aktuella kvaltiderna:

Göteborg –  en tid under 34 sekunder.
Kungälv inomhus – en tid under 37 sekunder.
Kungälv inne/utebana – en tid under 57 sekunder.

Till våra partners

Varför friskvård?

Friskvård är en samling aktiviteter som syftar till att förbättra och bibehålla den fysiska och mentala hälsan hos individer. Friskvård kan innefatta en mängd olika saker, som att träna regelbundet, äta hälsosamt, delta i olika idrotter eller andra fysiska aktiviteter, eller att ta hand om sin mentala hälsa genom att exempelvis meditera eller gå på terapi.

Friskvård är viktigt av många olika skäl. För det första kan regelbunden fysisk aktivitet och en hälsosam kost hjälpa oss att hålla vår vikt i schack och förebygga sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och vissa cancerformer. Friskvård kan också bidra till att öka vår fysiska och mentala uthållighet, styrka och rörlighet, samt förbättra vårt välbefinnande och vår sömn.

Friskvård är också viktigt för att hjälpa oss att hantera stress och öka vår mentala hälsa. Att delta i friskvårdsaktiviteter kan ge oss en möjlighet att koppla av, lätta på spänningar och få en mer positiv inställning till livet. Friskvård kan också hjälpa oss att må bättre psykiskt och att hantera olika utmaningar och svårigheter som vi kan stöta på.

I samhället i stort kan friskvård också bidra till att minska sjukfrånvaron och öka produktiviteten hos individer och organisationer. Friskvård kan också spela en viktig roll i att skapa en hållbar och hälsosam livsstil för alla.

Kundkommentarer