Ge bort ett presentkort / ladda konto

Digitalt Presentkort

Ett presentkort laddat med valfritt belopp som gäller på alla våra anläggningar.
Kan användas till gokart, VR spel, mat, konferens mm. Den perfekta gåvan!

Detta köps online och du får en PDF till din mail som ni kan maila eller skriva ut för att ge bort.

Fysiskt Presentkort

Ett presentkort laddat med valfritt belopp som gäller på alla våra anläggningar.
Kan användas till gokart, VR spel, mat, konferens mm. Den perfekta gåvan!

Detta kan köpas på plats eller online som vi skickar till dig efter genomfört köp. Ni får ett plastkort i en folder, men ni kan även välja att köpa till en presentbox med eller utan balaclava.

Ladda på ditt konto

Här kan du köpa kreditpaket som laddas på ditt medlemskonto. Ju fler körpass man laddar desto mer sparar du och billigare blir det per körning. Med dessa körpass kan du köra med alla våra olika kartar som Standardkart, Speedkart, juniorkart och dubbelkart.

Ladda på annans konto

Här kan du köpa kreditpaket som laddas på en befintligt medlem. Ju fler körpass man laddar desto mer sparar ni och billigare blir det per körning. Med dessa körpass kan man köra med alla våra olika kartar som Standardkart, Speedkart, juniorkart och dubbelkart.

En perfekt present!

Upptäck en värld av spänning och äventyr – den ultimata gåvan som garanterar ett oförglömligt leende! Våra fartfyllda upplevelser erbjuder allt du kan önska dig och passar perfekt som gåva till alla tillfällen. Oavsett om det är till födelsedagar, jubileum eller bara för att skämma bort någon speciell, så har vi allt du behöver!

Låt oss ta dig på en hisnande resa med våra snabba Gokarts, där adrenalinet rusar genom dina ådror och pulsen stiger till max. Du kan också utforska en helt ny värld genom våra VR-upplevelser, där du kan sväva bland stjärnorna eller dyka djupt ner i grottornas mystik – allt utan att lämna fast mark.

Och för att göra upplevelsen komplett, njut av vår utsökta mat och dryck som kommer att sätta smaklökarna i feststämning. 

För att ta det hela till nästa nivå, har vi även en rad spännande spel som utmanar din skicklighet och strategi. Utmana dina vänner eller familj i en kamp för att se vem som är den verkliga mästaren!

Med våra presentkort får mottagaren möjlighet att välja den perfekta upplevelsen själva. Och det blir inte enklare att betala heller – välj mellan Swish, kort, faktura, trustly eller delbetalning, för att göra hela processen smidig och bekväm.

Och det bästa av allt? Våra presentkort gäller både i den vackra staden Göteborg och den charmiga Kungälv, vilket ger ännu mer flexibilitet för mottagaren att njuta av den perfekta upplevelsen.

Så överraska någon du bryr dig om med en gåva de sent kommer att glömma. Vår passion är att skapa magiska stunder och vi ser fram emot att ge er den bästa upplevelsen någonsin. Köp ditt presentkort idag och låt äventyret börja!

Du kan även ladda på ditt eller annans medlemskonto med körpass, dessa är giltiga 1 år från inköpsdatum.

KUNDKOMENTARER