Göteborg

Vi har parkeringsplatser som är gratis för Gokartcentralens kunder! I receptionen finns parkeringstillstånd att hämta. Vi ligger i centrala Göteborg, därav kan vi påverkas av byggnationer/vägarbeten som gör att tillfälliga väganvisningar kan förekomma.

Vägbeskrivning hit:

Gå/kör som om du skulle till på- och avlämnings parkeringen Centralstationen / Nils Eriksons Terminalen. Bergslagsgatan går tvärs över rondellen som går utanför Nils-Eriksons Terminalen. Kör förbi avfarten och kör av nästa som är Bergslagsgatan. Ni ser oss rakt fram från rondellen. Ni kommer alltså ha Nordstanhuset i bakluckan/nacken. 

Från 45:an, tar ni västra avfarten mot centrum/centralstationen, då passerar ni oss på vänster sida. Ta vänster i rondellen, sedan avfart in vänster till vår parkering.

Bergslagsgatan 6
411 04 Göteborg
031 – 15 15 18

Vi har parkeringsplatser som är gratis för Gokartcentralens kunder. Erbjuder även laddning till elbilar för våra kunder. Vi har tre stycken Tesla destinationsladdare varav en är öppen för alla bilar med Typ 2 ingång, samt handikapparkering och bussparkering. 

Vägbeskrivning hit:
Ni hittar den nya banan i Arntorps industriområde i Kungälv. Kommer ni via E6:an tar ni av vid Rollsbomotet. 

Arntorpsgatan 22
442 45 Kungälv
0303-170 70