Summer race club

Välkommen till vår spännande sommargokartskola! 

Sommaren är den perfekta tiden att utforska världen av karting och lära sig grunderna i denna adrenalinfyllda motorsport. Vår summer race club erbjuder en unik möjlighet för deltagare i alla åldrar att uppleva den fartfyllda atmosfären på en racerbana samtidigt som de utvecklar sina färdigheter och körtekniker.

Under vår gokartskola får deltagarna möjlighet att lära sig från erfarna instruktörer som brinner för sporten. Från nybörjare till mer erfarna förare, vi välkomnar alla som vill lära sig konsten att köra snabbt. Vårt summer race club fokuserar på säkerhet, teknik och tävlingsanda samtidigt som den skapar en rolig och utmanande miljö för alla deltagare.

– Måndag – Torsdag 10.00-12.00
– Teori, körteknik, taktik och tävlingar
– Gokart och utrustning ingår
– Medlemskap / racelicens
– Bli en snabbare och säkrare förare

 

Datum 2024: Vecka 26, 24 Juni – 27 Juni
Plats: Kungälv
Pris: 1 995 kr för hela veckan med tider 10-12. 

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Körning & Teori

Vi erbjuder en omfattande kursplan som täcker allt från grundläggande körteknik till avancerade racingstrategier. Genom praktisk träning på banan kombinerat med teori kommer deltagarna att få en helhetsförståelse för kartingens värld. Dessutom får de chansen att tävla mot varandra i spännande race och utmana sig själva för att förbättra sina prestationer.

Tävlingar & taktik

En sommargokartskola måste såklart innehålla massvis med gokartkörning! Vi kombinerar körning med t.ex. koner för att förbättra spårval men också intressanta tävlingsformer. Våra instruktörer studerar er körning och ger tips och tricks utefter det. Våra instruktörer lär alla förare att kunna köra säkert och att finna viljan att utmana sig själva.

Tidtagning & resultat

Självklart kör vi med tidtagning på varje körning för att kunna analysera och följa varje förares utveckling ända ner på tusendelen. Efter varje tillfälle får alla förare sina varvtider utskrivna för att själva kunna fundera på vad de lärt sig och ta med sig till nästa dag.

Gokartlicens

Vi har två typer av licenser, en racelicens som alla förare får när de kör gokartskolan hos oss. Sedan har vi även en gokartlicens vi kan erbjuda i vår avancerade kurs med mer djupgående kunskap om kartingens tävlingsvärld.