Bli en del av oss

Gokartcentralen är ett av Sveriges ledande eventföretag inriktat till både privatpersoner och företag. På våra anläggningar i centrala Göteborg och Kungälv finner ni Sveriges största inomhusbanor för gokart. Utöver detta har vi matservering med fulla rättigheter, konferensrum, racingsimulatorer, biljard, shuffleboard mm. ett komplett paket för alla evenemang.

Som anställd hos oss representerar du våra fina anläggningar och blir en del av kundens positiva upplevelse!

Lediga tjänster

I December 2018 öppnade Gokartcentralen Sveriges absolut modernaste och fräschaste Gokartbana – i Kungälv!  Inomhus, utomhus och självklart med eldrivna kartar.


Dina arbetsuppgifter

Vår största kundbeläggning är på kvällar och helger. Mycket av arbetet sker i dessa miljöer med mycket folk att ta hand om och ett tight tidschema att pussla ihop alla bitar på. Här är det viktigt att ha tungan rätt i mun och kunna hålla många bollar i luften samtidigt.

Vid lägre beläggning läggs tiden åt planering och förberedelser där det kräver att man är förutseende och kan planera inför kommande rusningstrafik.


Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utåtriktad, ansvarstagande, gillar utmaningar och att jobba i högt tempo från dagens början till slut. Varje dag träffar du massor med kunder, nya och återkommande. Det krävs att man är driven, har det rätta kundbemötandet och tempot.

Meriterande med erfarenheter inom sälj, kassa eller restaurang.

Skicka din ansökan till jobb@gokartcentralen.se