Bli en del av oss

Gokartcentralen är ett av Sveriges ledande eventföretag inriktat till både privatpersoner och företag. På vår anläggning i centrala Göteborg finner ni Sveriges största inomhusbana för gokart. Utöver detta har vi matservering med fulla rättigheter, konferensrum, racingsimulatorer, biljard, shuffleboard mm. ett komplett paket för alla evenemang.

Som anställd hos oss representerar du vår fina anläggning och blir en del av kundens positiva upplevelse.

Lediga tjänster

Gokartcentralen öppnar Sveriges absolut modernaste och fräschaste Gokartbana – i Kungälv! Hösten 2018 öppnar en ny Gokartbana i Kungälv. Inomhus, utomhus och självklart med eldrivna kartar.

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa Gokartbana direkt från start? Skicka in din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vår största kundbeläggning är på kvällar och helger. Mycket av arbetet sker i dessa miljöer med mycket folk att ta hand om och ett tight tidschema att pussla ihop alla bitar på. Här är det viktigt att ha tungan rätt i mun och kunna hålla många bollar i luften samtidigt.

Vid lägre beläggning läggs tiden åt planering och förberedelser där det kräver att man är förutseende och kan planera inför kommande rusningstrafik.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utåtriktad, ansvarstagande, gillar utmaningar och att jobba i högt tempo från dagens början till slut. Varje dag träffar du massor med kunder, nya och återkommande. Det krävs att man är driven, har det rätta kundbemötandet och tempot.

Meriterande med erfarenheter inom sälj, kassa eller restaurang.

Skicka din ansökan till jobb@gokartcentralen.se