Öppna Le Mans tävlingar 2024! - Gokartcentralen

Öppna Le Mans tävlingar 2024!

Publicerad 13 mars

⚡ Öppen tävling Le Mans! ⚡

Under 2024 kommer vi på Gokartcentralen att arrangera två öppna Le Mans-race, vilka utgör betydelsefulla tillfällen för racingentusiaster att delta i och åskådare att uppleva. Att delta i ett Le Mans-race på Gokartcentralen innebär en unik möjlighet att uppleva spänningen i långdistansracing och att tävla mot likasinnade motståndare.

Det är med stor glädje och stolthet vi meddelar att det första Le Mans-racet kommer att äga rum på vår bana i Göteborg den 12 maj. Under detta högtidsstundande tillfälle kommer deltagarna att få uppleva två intensiva race med en varaktighet på två timmar vardera. Första racet kommer att följa den traditionella banriktningen, medan det andra racet kommer att utmana förarna genom att köras i omvänd riktning.

När: Söndag 12 Maj, samling och invägning senast 15.30.
Var: Gokartcentralen Göteborg

Vårt andra Le Mans-race kommer att arrangera på vår bana i Kungälv den 11 augusti. Här kommer tävlingarna att pågå i 1,5 timme. Med den vackra omgivningen i Kungälv som bakgrund för denna händelse, kommer det andra Le Mans-racet att bli en minnesvärd upplevelse för alla inblandade.

När: Söndag 11 Augusti, samling och invägning senast 15.30.
Var: Gokartcentralen Kungälv